Zensaties

 

Zensaties voor balans

Sensaties in je lijf kunnen een eigen leven gaan leiden als je je er niet bewust van bent. Spanning en verdriet kunnen soms diep in het lijf worden opgeslagen. Ik gun het jou om die te bevrijden, zodat je klachten of behoeften minder worden en je zelf ook in staat bent om ze door bewust wording preventief te behandelen. Als lichaam en geest in balans zijn zitten we letterlijk lekker in ons vel en is ons lichaam vitaal en een bron van plezier. Je lichaam geeft dan duidelijk aan wat goed en niet goed voor je is. Ook als het niet zo lekker gaat, laat je lijf dat weten. Ongemak en pijn zijn manieren van het lichaam om te communiceren. Wat vertelt je lijf? Wees stil en luister naar jezelf.

Zensaties voor rust

Met massages en reiki breng je je aandacht weer bij je lichaam en het hier en nu. Je laat gister en morgen even los en staat open voor de sensaties van het moment. Je staat stil bij wat je lichaam nodig heeft en kunt de balans tussen lichaam en geest herstellen.

Zensaties voor energie

In een fit lichaam is meer ruimte voor een opgeruimde geest. Veel psychologen en psychiaters adviseren daarom hun cliënten hard te lopen. Je maakt je hoofd leeg, je word je meer bewust van je lichaam, leert door te zetten en slaap beter. Bij Zensaties kun je terecht voor sportadvies, tips over de belastbaarheid van je lichaam en hardloopclinics.

Zensaties, de samenvatting van mijn zoektocht naar balans

Ik heb ervaren hoe het is om uit balans te zijn. Deze ervaring zet ik in om anderen te helpen. Alles wat mij heeft geholpen om weer in balans te komen heb ik samengevat in Zensaties, zodat ik anderen kan terugbrengen bij zichzelf. Ik vind het leuk om mensen te begeleiden bij hun sportieve ambities en om ze te helpen aan een ontspannen lichaam. Wil je meer weten over Kyra? Kijk op de pagina.

Mijn werk is divers en hangt nauw samen met de wensen van mijn klant. Ik kan motiveren om actiever in het leven te gaan staan, maar ook helpen om juist meer rust te vinden. Ik kan een luisterend oor zijn en een motivator, een steuntje in de rug. Over koetjes en kalfjes praat ik graag, maar ik hoor liever hoe het écht met je gaat. Drukte en stress kan ongekende kracht geven, doorzettingsvermogen en focus. Maar als de stress langer aanhoudt kan de positieve focus omslaan in een onrustige staat van zijn die bezig is met overleven. Je switch over op je wilskracht en doet het niet meer vanuit enthousiasme. Het ‘willen’ vervalt en ‘moeten’ komt in de plaats. Op die manier in het leven staan kost je enorm veel energie. Niet alles in het leven kun je bereiken met wilskracht (prestatiedrang)…. Soms heb je veel meer aan een gezonde portie ‘wachtkracht’ (geduld). Ik help je graag met het (terug)vinden van je balans en wil.