Rite of the womb event

Lieve vrouw je bent meer dan welkom bij deze liefdevolle dag.
(De events zijn vanwege Corona even stop gezet, maar de prive sessie is een prachtige aanrader nu. )

Ik verwelkom je met een open hart in lijn met niets meer dan onvoorwaardelijke liefde.Mocht je liever een privé-inwijding hebben en een behandeling boek dan de massage in mijn salon.

Onthoud met liefde het volgende:

“De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren.
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

Krachtige inwijding met Rite of the womb

The Rite of the Womb is een prachtige en krachtige inwijding waar een ongelooflijke vrouwelijke kracht vrijkomt. Terug naar de grote oermoeder, zodat jij je weer kunt openstellen om geschenken te ontvangen en te geven.
De vrouwenkracht van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid: ‘De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te verzamelen; de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

NU is het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag her-inneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs.

Wedergeboorte van je vrouw-zijn

Dit ritueel is een geschenk aan alle vrouwen, het is een healing en een blessing en het reactiveert jouw vrouwelijke kracht. Hierbij gaat het niet alleen om onze eigen pijn of pijnlijker ervaringen (miskraam, kinderloosheid, incest, geweld) die we nog met ons meedragen. Het gaat ook over het grote collectief. De pijn die we meedragen van onze moeders, grootmoeder en voorouders. De vrouwelijke energie is al zo lang onderdrukt, ontkent en misbruikt.

De Rite van de Baarmoeder is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw eigen moeder-schoot in haar natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. Een heling, een zegening en een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van je vrouw-zijn.

Image

Praktische info Rite of the womb event

De praktische informatie is nu op aanvraag en in samenspraak, neem contact met mij op als je iets wilt plannen.

Datum: op aanvraag.
Tijd:
Plaats:
Investering:

Vanaf een half uur van te voren ben je welkom.
Ik wil je vragen om gebruik te maken van deze inlooptijd.
Dan heb je even tijd om aan te komen, een kopje thee te nemen of het toilet te bezoeken. (en wellicht wil je je laten smudgen)

Ter voorbereiding
Dit is puur voor jezelf om de ceremonie extra diepgang te geven. Ik vraag je om 2 brieven te schrijven als voorbereiding. In één brief schrijf je wat je wilt loslaten en in de andere brief schrijf je op wat je graag wilt realiseren en integreren in je leven.
Wanneer je in de gelegenheid bent dan kun je ter voorbereiding, thuis een bad nemen met zuiveringszout, baking soda of zeezout of een douche. Zwemmen in natuurwater kan ook goed helpen. Natuurlijk mag je jouw eigen manieren van voorbereiden gebruiken. Graag zelfs! Laat die “eigen-wijs-heid” maar lekker stromen.

Ook kun je onderstaande meditatie doen om je voor te bereiden.

Wat neem je mee?

  • Water (ongeveer 200 ml in een bokaaltje of potje) uit de rivier, beek, vijver, bron uit je buurt
  • Ceremonieel een sjaal om of lange rok aan
  • 1 flesje drinkwater (uit jouw kraan)
  • Een steen.
  • 1 rode roos (hoeft niet verpakt in plastic)
  • iets lekkers om te delen met de andere vrouwen
Image

Contact

Heb je een vraag of wil je meer weten?
Stuur dan even een bericht via het Contactformulier of stuur een mailtje naar info@zensaties.nl