Reiki verdiepingssessie

In de Reiki verdiepingssessies, een 13-weekse cursus met oefensessies en huiswerk, leer je jezelf met Reiki ondersteunen op jouw weg naar geluk. Je wordt bewuster van de manier waarop je in het leven staat en leert hoe je met Reiki jezelf kan ondersteunen en helen op jouw weg naar geluk.

Een reis in jezelf met de leefregels als navigatiesysteem

Wil jij het landschap van jouw binnenwereld ontdekken en jouw lichaam als kompas gebruiken? Wil jij je laten leiden door Reiki en de leefregels die bij Reiki horen? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Met oefensessies, Reiki behandelingen en huiswerk, leer je jezelf met Reiki ondersteunen op jouw weg naar geluk. Je wordt bewuster van de manier waarop je in het leven staat en leert hoe je met Reiki jezelf kan ondersteunen en helen op jouw weg naar geluk.

Hoe gaan we te werk?

Een keer in de twee weken ga je samen met een klein groepje (max. 6 deelnemers) Reiki geven en ontvangen. De leidraad van de oefeningen die wij gaan doen zijn de vijf elementen van de Chinese geneeswijzen. Elke Reiki verdiepingssessie staat één van de vijf leefregels centraal. De leefregels helpen je bij het streven naar volledig innerlijk en uiterlijk evenwicht. Aan de andere kant zijn de leefregels ook een nauwkeurige landkaart van jouw spirituele ontwikkeling. Ze laten je zien waaraan nog gewerkt moet worden en hoe jij je ontwikkelt.

Mikao Usui, de grondlegger van de Reikiprincipes, noemde de leefregels
“ het spirituele geheim om geluk uit te nodigen”

Reiki verdiepingssessies – Praktisch

Hoe zien de Reiki verdiepingssessies eruit? In dertien weken komen we 6 keer samen, verdeeld in vijf oefensessies van 3 uur en een verdiepingsdag van 6 uur. De verdiepingsdag is tevens de afsluiting van de cursus, waarop we alle oefeningen samenvoegen. De verdieping wordt geïntensiveerd als je tussen de contactdagen ook zelf aan de slag gaat met de oefeningen, maar niets moet! Jouw dagelijkse leven is al een leerschool op zich.

Kosten: € 250,- , inclusief cursusmap, koffie, thee en wat lekkers. Je kunt ook een losse sessie boeken voor € 50, of een losse verdiepingsdag voor € 85,-.

Data: op aanvraag plan ik graag een datum met jou. Het is ook mogelijk een leefregel als thema voor een Reiki oefenavond aan te vragen.

Verdiepingsdag: op aanvraag.

Optioneel: persoonlijk contact naast de gezamenlijke momenten en huiswerk. Een traject speciaal voor jou en op jouw gericht is ook mogelijk en zal je zeker veel brengen.

 

Benodigdheden: slofjes als je dat fijn vindt, in de ruimte moeten schoenen uit en een eigen lunch voor tijdens de verdiepingsdag.

Opgeven of meer informatie: stuur een bericht via het Aanmeldformulier