Reiki oefenavonden - Zensaties
 

Reiki oefenavonden

Voor mensen die één of meer Reiki cursussen hebben gevolgd, bestaat de mogelijkheid om Reiki én ervaringen uit te wisselen met andere Reiki beoefenaars. De Reiki oefenavond is naast gezellig en ontspannend ook enorm leerzaam en inspirerend! In een groep versterk en stimuleer je elkaar in je ontwikkeling en energie. We doen oefeningen voor ons zelf en we behandelen elkaar. Er zijn twee soorten oefen avonden, de eerste zondag en woensdag van de maand.

Op woensdag doen we veel kleine korte oefeningen en is het meer gericht op de zelfbehandeling en werken we zittend. We versterken elkaar in energie door samen de oefeningen te doen (zo wordt het energie veld nog sterker) en we behandelen elkaar toepassen op de stoel. De woensdag avond is van 19:00 – 21:00 en jouw investering financieel is €17,50.

Op zondag behandelen we elkaar op een behandeltafel in stilte en eindigen we met “Ketsueki Kokan Ho (Kekko): een Japanse bloed circulatie techniek. Speciaal ontwikkeld voor na een Reiki behandeling. De zondagavond is van 19:00 – 21:30 en jouw investering financieel is €25,-

Soms behandelen we gericht met een thema en een andere keer laten we de energie bepalen wat we gaan behandelen.
Thema’s kunnen zijn:

  • Een pijnpunt in jouw lijf waar je last van hebt
  • Een situatie waar je al een tijdje mee zit
  • Goede voornemens en wensen bekrachtigen en in het licht van Reiki plaatsen
  • De leefregels en de bij behorende organen
  • De seizoenen en de energie van de maan
  • Een zelf ingebracht thema van een cursist

Oefen jij liever in een besloten kleine groep? Dat kan ook! Laat mij weten dat je interesse hebt en dan maken wij een groepje ,van maximaal 4 personen, dat bij jouw wensen past. De kosten zijn €50,- voor 2,5 uur.