Reiki oefenavonden - Zensaties
 

Reiki oefenavonden

Extra bericht:
In deze intense Corona tijd bied ik elke zondag online een Reiki bijeenkomst aan van 19:30 tot 21:00 via Zoom.

Als jij je opgeeft dan kan ik rekening houden met je aanwezigheid. De bijeenkomst is op vrijwillige bijdragen, van mijn hart naar het jouwe. Mensen zonder Reiki mogen mee doen, dus je kan ook een vriend of vriendin uit nodigen.

Ben jij nieuw bij deze sessie en/of zoom zorg dat je wat eerder inlogt als je vragen hebt of iets wilt uitproberen, dan kunnen we om 19:30 uur van start gaan met de energie verzamelen en uitnodigen.

De link van de sessie is:

https://us04web.zoom.us/j/539691867?pwd=dXF1eXJlbmdveXhHTFRiem5pUzFVZz09

Programma:

Bij aanvang om 19:30 uur beginnen we met verbinding maken met Reiki, onszelf en de groep. Met een groep tegelijk deze (Reiki) meditatie doen versterkt de energie ontzettend. Het helpt je om meer te aarden, een sterker afweersysteem te ontwikkelen en jezelf in een hogere frequentie te plaatsen en zo gelukkiger in het leven te staan.

Vervolgens sturen we om 20:00 uur gezamenlijk Reiki naar ons immuunsysteem en de wereld.

Ten slotte is er om 20:15 uur ruimte voor vragen en het delen van ervaringen. Met als afsluiter weer een extra immuun-boost d.m.v een Reiki oefening.

Einde extra bericht.


Voor mensen die één of meer Reiki cursussen hebben gevolgd, bestaat de mogelijkheid om Reiki én ervaringen uit te wisselen met andere Reiki beoefenaars. De Reiki oefenavond is naast gezellig en ontspannend ook enorm leerzaam en inspirerend! In een groep versterk en stimuleer je elkaar in je ontwikkeling en energie. We doen oefeningen voor ons zelf en we behandelen elkaar. Er zijn twee soorten oefen avonden, de eerste zondag en woensdag van de maand.

Op woensdag doen we veel kleine korte oefeningen en is het meer gericht op de zelfbehandeling en werken we zittend. We versterken elkaar in energie door samen de oefeningen te doen (zo wordt het energie veld nog sterker) en we behandelen elkaar toepassen op de stoel. Kort gezegd: erg inspirerend hoe je anderen en jezelf in het dagelijks leven op een stoel kan behandelen, denk aan de trein, op een feestje, of tijdens een leuke koffiedate. De woensdag avond is van 19:00 – 21:00 en jouw investering financieel is €17,50.

Op zondag behandelen we elkaar op een behandeltafel in stilte en eindigen we met “Ketsueki Kokan Ho (Kekko): een Japanse bloed circulatie techniek. Speciaal ontwikkeld voor na een Reiki behandeling. Kort gezegd: erg inspirerend voor als je wilt oefen van het behandelen op een tafel en heerlijk om zelf een volledige behandeling te krijgen. De zondagavond is van 19:00 – 21:30 en jouw investering financieel is €25,-

Soms behandelen we gericht met een thema en een andere keer laten we de energie bepalen wat we gaan behandelen.
Thema’s kunnen zijn:

  • Een pijnpunt in jouw lijf waar je last van hebt
  • Een situatie waar je al een tijdje mee zit
  • Goede voornemens en wensen bekrachtigen en in het licht van Reiki plaatsen
  • De leefregels en de bij behorende organen
  • De seizoenen en de energie van de maan
  • Een zelf ingebracht thema van een cursist

Oefen jij liever in een besloten kleine groep? Dat kan ook! Laat mij weten dat je interesse hebt en dan maken wij een groepje ,van maximaal 4 personen, dat bij jouw wensen past. De kosten zijn €50,- voor 2,5 uur.