Reiki behandeling

De behandeling

Het mooie aan Reiki is dat het heel puur is. Ik geef alleen de energie door en heb daar verder geen invloed op. Een pijntje of klacht kan in één keer verdwijnen of er komt een inzicht dat oplossingen kan bieden. Soms ben je moe na een behandeling en een andere keer heel vrolijk en energiek. Werken met Reiki brengt je dichter bij jezelf. Tijdens een Reiki-behandeling lig je met je kleren aan op een (verwarmde) tafel. De behandeling duurt ongeveer een uur, inclusief het voor- en nabespreken. Lees in mijn blog over de Wellness van Reiki .

 

> Meer over mijn werkwijze in een blog over “Kyra-Reiki” en in Stappenplan Reikibehandeling  

 

Een behandeling als voorbereiding op een cursus?

Ga jij de Reiki cursus doen? En wil jij voorbereiden op die bijzondere dag en al eerder dan de geplande datum aan de slag? Dan kan je dat aangeven en een Reiki behandeling van minimaal 90 minuten inplannen. Tijdens deze behandeling krijg je al 1 inwijding, waardoor je vanaf dat moment Reiki aan jezelf kan geven en een helend kanaal bent.

Leefregels van Reiki

Iedere dag opnieuw:

 • Alleen vandaag maak ik mij niet kwaad
 • Alleen vandaag maak ik mij geen zorgen
 • Eer ik mijn vader, moeder, leermeesters en ouderen
 • Werk ik hard, neem ik mijn verantwoordelijkheid en verdien ik mijn brood eerlijk
 • Toon ik dankbaarheid aan alles dat leeft

Afstandsbehandeling

Reiki kan ook op afstand gegeven worden. Afstandsbehandelingen kunnen gegeven worden aan mensen, andere levende wezens en situaties op afstand. Het voordeel van deze behandeling is dat de energie je kan bereiken waar en wanneer je maar wilt. De afstand maakt niets uit, ik heb alleen een naam, geboortedatum en adres nodig.

Een behandeling duurt minimaal 15 minuten en kan gegeven worden bij ziekte, pijn, bepaalde thema’s of problemen, maar ook op speciale momenten, en je wat energie of ontspanning kunt gebruiken. Als je op de afgesproken tijd gaat zitten kunt je de energie waarschijnlijk voelen, maar dat hoeft niet. De behandeling kan net zo sterk werken als een behandeling met direct contact. Na een behandeling wisselen we telefonisch of via de mail even uit hoe het was.

Voor meer informatie en een afspraak kun je contact opnemen.

Intensieve behandeling | VIP behandeling

Wanneer een klacht al een tijdje aanwezig is zal die hoogst waarschijnlijk een diepere betekenis hebben en niet weg zijn na één behandeling.

Dan is een intensief traject van minimaal vier behandelingen in een maand iets wat ik graag met jou aan ga, om zo een maandlang bewust en dieper in te gaan op de klacht. Door de intensiteit van de behandeling krijgt de energie meer kans om weer vrij te kunnen stromen. Er is meer tijd om bewust te kunnen worden, er kan meer aan het licht komen. Omdat behandelingen moment opnames zijn kunnen er verschillende effecten ontstaat en diepere inzichten plaats vinden. Met behulp van Reiki, mijn eigen intuïtie en wat jouw lichaam aangeeft, gaan we naar de kern. Jouw kern!

Samen kijken we wat jij nodig hebt en leren we jouw behoeften kennen. We creëren ruimte voor iets nieuws. Iets nieuws in jouw systeem; lichaam en leven. Zo nieuw dat we het geen vorm geven en niet kunnen bepalen wat het zal worden.  Mijn commitment om met jou te reizen zal er zijn, ga je mee?

Traject A (alleen met Reiki):

Het programma ziet er als volgt uit:

 1. Bewust worden van de angel. Waar ligt de kink in de kabel?
 2. Commitment om wat je dwars zit echt los te willen laten.
 3. Jouw lichaam zal een natuurlijke detox in gang zetten, zodat er ruimte ontstaat voor iets nieuws.
 4. We formuleren een intentie, jouw wens, en geven aandacht, energie en licht aan de delen van jou die willen stralen.
 5. Dit is het deel van het traject waarin we overgeven aan de Reiki en vertrouwen dat de energie ons leidt naar een mooi inzicht en patroon. 

Investering van jou:

 1. Nadenken over jouw wensen.
 2. Tijd vrij maken voor jezelf en dit traject. Lees hier wat tips die ik bij een ander ritueel aanraad. 
 3. Vier behandelingen vanaf €280,-.

Traject B (met massage):

 1. Drie behandelingen van 2 uur €599,-

Neem contact op met Kyra  als je vragen hebt of een sessie wilt inplannen.

Houd rekening met een eventuele uitloop en bouw extra tijd voor jezelf in rondom de geplande sessies. Wil je samen wandelen op jouw pad naar “huis”, thuis komen bij jezelf. Lees verder in mijn blog.