Reiki behandeling in Amsterdam West bij Zensaties
 

Reiki behandeling

De behandeling

Het mooie aan Reiki is dat het heel puur is. Ik geef alleen de energie door en heb daar verder geen invloed op. Een pijntje of klacht kan in één keer verdwijnen of er komt een inzicht dat oplossingen kan bieden. Soms ben je moe na een behandeling en een andere keer heel vrolijk en energiek. Werken met Reiki brengt je dichter bij jezelf. Tijdens een Reiki-behandeling lig je met je kleren aan op een (verwarmde) tafel. De behandeling duurt ongeveer een uur, inclusief het voor- en nabespreken. Lees in mijn blog over de Wellness van Reiki .

 

> Meer over mijn werkwijze in een blog over “Kyra-Reiki” en in Stappenplan Reikibehandeling

 

Een behandeling als voorbereiding op een cursus?

Ga jij de Reiki cursus doen? En wil jij voorbereiden op die bijzondere dag en al eerder dan de geplande datum aan de slag? Dan kan je dat aangeven en een Reiki behandeling van minimaal 90 minuten inplannen. Tijdens deze behandeling krijg je al 1 inwijding, waardoor je vanaf dat moment Reiki aan jezelf kan geven en een helend kanaal bent.

Leefregels van Reiki

Iedere dag opnieuw:

  • Alleen vandaag maak ik mij niet kwaad
  • Alleen vandaag maak ik mij geen zorgen
  • Eer ik mijn vader, moeder, leermeesters en ouderen
  • Werk ik hard, neem ik mijn verantwoordelijkheid en verdien ik mijn brood eerlijk
  • Toon ik dankbaarheid aan alles dat leeft

Afstandsbehandeling

Reiki kan ook op afstand gegeven worden. Afstandsbehandelingen kunnen gegeven worden aan mensen, andere levende wezens en situaties op afstand. Het voordeel van deze behandeling is dat de energie je kan bereiken waar en wanneer je maar wilt. De afstand maakt niets uit, ik heb alleen een naam, geboortedatum en adres nodig.

Een behandeling duurt minimaal 15 minuten en kan gegeven worden bij ziekte, pijn, bepaalde thema’s of problemen, maar ook op speciale momenten, en je wat energie of ontspanning kunt gebruiken. Als je op de afgesproken tijd gaat zitten kunt je de energie waarschijnlijk voelen, maar dat hoeft niet. De behandeling kan net zo sterk werken als een behandeling met direct contact. Na een behandeling wisselen we telefonisch of via de mail even uit hoe het was.

Voor meer informatie en een afspraak kun je contact opnemen.

Intensieve behandeling

Wanneer een klacht al een tijdje aanwezig is zal die hoogst waarschijnlijk een diepere betekenis hebben en niet weg zijn na één behandeling. Daarom bied ik vier behandelingen in één maand aan voor 200 euro*, om zo een maandlang bewust en dieper in te gaan op de klacht. Door de intensiteit van de behandeling krijgt de energie meer kans om weer vrij te kunnen stromen. Er is meer tijd om bewust te kunnen worden, er kan meer aan het licht komen. Omdat behandelingen moment opnames zijn kunnen er verschillende effecten ontstaat en diepere inzichten plaats vinden.

De korting wordt berekend met €10,- korting per behandeling, de strippenkaart is ook toepasbaar op de Reiki-behandelingen van 90 en 120 minuten. Bij Reiki intensief is het de bedoeling dat er minimaal vier keer per maand wordt afgesproken. Wil je samen wandelen op jouw pad naar “huis”, thuis komen bij jezelf. Lees verder in mijn blog.