Reiki 3 cursus, opleiding tot Reiki master - Zensaties
 

Reiki 3 cursus

Reiki 3 cursus

De Reiki 3 cursus bestaat uit Reiki 3A & 3B, deze vormen het laatste deel van de Reiki-opleiding. In Reiki 3A krijg je één inwijding en leer je werken met het vierde en laatste symbool van de Usui traditie. In Reiki 3B leer je hoe je zelf mensen kunt inwijden, begeleiden en laten groeien.

 

Reiki Master Opleiding – Het begin van een nieuwe reis

De titel “Master” klinkt bijna alsof je klaar bent, verlicht bent. Reikimaster worden met de Reiki 3 cursus is in mijn ogen geen eindstation, maar het begin van weer een nieuwe reis. Net als toen je van groep acht naar de eerste klas ging. Je krijgt de mogelijkheid nieuwe deuren – en je ogen – te openen en nog verder te reizen. Je gaat een stap verder in jouw ontwikkeling.

Reiki Master worden
Master worden in de Reiki is de hoogste graad die je kunt halen. Met Reiki 3A leer je hoe je zelf Master wordt over jouw eigen leven. Je leert jouw karma-thema’s te herkennen en te helen. Jouw pad in dit leven wordt nog duidelijker voor je, zaken waar je tegenaan loopt zijn een “feest” om mee aan de slag te gaan met het Mastersymbool.

Leerproces van Reiki Master
Je leert het Mastersymbool, waarmee je nog dieper in kunt gaan op patronen. Je intuïtie versterkt zich nog meer en je werkt nu met Reiki op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Tijdens het leerproces van jouw reis om Reikimaster te worden, leer je om verbanden te leggen tussen klachten en mogelijke oorzaken van klachten.

De cursus duurt 1 hele dag. Het is zeer aan te raden om aanwezig te zijn bij oefenavonden en andere Reiki-evenementen. Individuele sessies zijn een waardevolle aanvulling voor jouw proces en een voorwaarde als je verder wilt leren voor 3B.

Aanmelden & info

De Reiki 3 cursus (Reiki 3A) bestaat uit 3 dagdelen: 1 hele dag en een terugkomdag. De terugkomdag wordt 3 weken na de cursus ingepland.

  • Datum: 13 maart 2020
  • Tijd: 10.00 – 17.00 (ontvangst vanaf (9:45)
  • Locatie: Eerste Laurierdwarsstraat 2
  • Kosten: € 350,-* (dit is inclusief de terugkomdag, certificaat, de cursusmap, koffie, thee en fruit)
  • Aantal cursisten: maximaal 8 personen
  • Aanmelden: via het Aanmeldformulier of stuur een mailtje naar info@zensaties.nl*. Bij minder dan 4 personen zijn de kosten €450,- p.p. Een privé-cursus is €550,-
NB Heb je een eigen praktijk voor Reiki, of wil je een eigen praktijk gaan starten? Dan zijn de Reiki cursussen en opleiding mogelijk aftrekbaar van de Belasting.
>> Lees meer over Reiki opleiding aftrekbaar

Vervolg Reiki Master opleiding

Als je zelf Reikicursussen wilt kunnen geven, ga je beginnen met Reiki 3B. Dit is een persoonlijk traject dat ongeveer een half jaar tot een jaar duurt. Je leert o.a. inwijdingen te geven, een Reikicursus op te zetten en bepaalde processen van heling te begeleiden. Na de voorbereidingen eindigt je opleiding met een cursus van 1 hele dag.

Contact

Heb je een vraag of wil je meer weten?
Stuur dan even een bericht via het Contactformulier of stuur een mailtje naar info@zensaties.nl