Reiki cursus in Amsterdam: 1, 2 en verdieping- Zensaties
 

Reiki 1 cursus

Reiki 1 cursus

De cursussen zijn live in tijden van Corona, de groepen zijn max. 4 personen. De individuele aandacht was sowieso al een kenmerk van cursussen bij Zensaties.

Allereerst wil ik je laten weten dat je bij het JA zeggen tegen een cursusdag, JA zegt tegen jezelf en de energie. Je nodigt daarmee krachtige en fijne Reiki energie uit om in jouw leven en lijf te stromen, je geeft jezelf toestemming om meer levensenergie op alle vlakken toe te laten. De groepen zijn klein, max. 8 personen. Er is daardoor ruimte voor persoonlijke aandacht en op maat gemaakte oefeningen.

In de Reiki cursus I leer je om jezelf af te stemmen op Reiki. Je leert door oefeningen en uitwisselen van ervaringen, de energie te herkennen en te gebruiken. Na afloop ben je in staat om jezelf en anderen een Reiki behandeling te geven. Hiermee zorg je voor ontspanning en kun je lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn en buikpijn oplossen of verminderen. Reiki in je leven toepassen is een stuk simpeler dan je zal denken. Je hebt het altijd in je en bij de hand!

We worden allemaal geboren met onze unieke dosis ziels- en levensenergie (Reiki-energie). De energie blijft altijd beschikbaar, maar ons contact ermee gaat vaak verloren. Zeker in de Westerse wereld raakt het belang en het vermogen van onze zintuigen snel ondergesneeuwd. Tijdens een Reiki cursus krijg je vier inwijdingen.

Bij een Reiki-inwijding wordt er een groot concentraat samen gebundeld en in één keer doorgegeven. Op die manier wordt elke cel in je lichaam aangeraakt met Reiki-energie. De kern van jouw zijn, jouw essentie wordt aangeraakt en kan zo weer herkend worden, ruimte krijgen en beter stromen.

Bij een Reiki cursus leer je de energiestroom van het universum in je op te nemen vanuit het universum. Zo leer je een doorgeefkanaal te zijn voor de Reiki-energie.

De terugkomdag, de tweede dag.

De eerste maand gebruik je Reiki vooral voor jezelf. Je leert er vertrouwd mee te worden en je gaat jezelf helen. Na een maand leer je hoe je andere mensen een Reiki behandeling kunt geven. Hiervoor plannen wij een terugkomdag. Op deze dag krijg jij jouw certificaat en jouw vierde en laatste inwijding van deze cursus. Je zal merken dat je na 1 maand al een laag dieper kan werken met de energie en jouw eigen heling. Op deze dag ben je met jouw eigen groep en heb je de kans om vragen te stellen en op elkaar te oefenen met behandelen.

Wat leer je bij de Reiki 1 cursus?

 • Wat is Reiki?
 • De oorsprong van Reiki
 • De Reiki zelfbehandeling
 • De Reiki principes
 • Een Reikibehandeling geven aan anderen

Benodigdheden

 • Slofjes of vestje, in de ruimte moeten de schoenen uit.
 • Een lunch voor jezelf.
 • Je hoeft verder niets voor te bereiden voor de dag.

Aanmelden & info

 • Datum: 20 november 2020.
 • Tijd: Eerste dag van 10.00 – 17.00 (ontvangst vanaf (9:45).
  De tweede / terugkomdag wordt die dag gezamenlijk gepland.
 • Locatie: Eerste Laurierdwarsstraat 2.
 • Kosten: €225,- (dit is inclusief de terugkomdag, certificaat, de cursusmap, koffie, thee en snacks). Je krijgt vanaf de aanmelding 6 mailtjes met inspiratie en huiswerk. Op vragen reageert Kyra altijd persoonlijk.
 • Aantal cursisten: maximaal 6 personen.
 • Extra voorbreidingsmogelijkheid: duurt de cursusdatum je te lang en wil je al vast aan de slag? Je kan al vast een behandeling van 90 minuten inplannen voor jezelf, waarin je een inwijding krijgt en zo al begint aan jouw “zelf-helende-Reiki-reis”. Daarnaast kan je de cursusmap digitaal opgestuurd krijgen om jezelf al in te lezen.
 • Aanmelden: via het Aanmeldformulier of stuur een mailtje naar info@zensaties.nl Een privé cursus is €350,- en de datum is in overleg. Een prive cursus op locatie kan ook, de prijs is dan vanaf €399,-*. Afhankelijk van de hoeveelheid reistijd*.

NB Heb je een eigen praktijk voor Reiki, of wil je een eigen praktijk gaan starten? Dan zijn de Reiki cursussen en opleiding mogelijk aftrekbaar van de Belasting.
>> Lees meer over Reiki opleiding aftrekbaar

 


Reiki verdiepings- en oefenavonden

Wil je verder gaan met Reiki? Dan kun je meedoen met een vervolgcursus, de Reiki oefenavonden of de Reiki verdiepingssessies. Dit is een goede voorbereiding op Reiki 3.

Heb je een vraag of wil je meer weten? Wil je meedoen aan Reiki 1 of 2?
Stuur dan even een bericht via het Contactformulier of stuur een mailtje naar info@zensaties.nl