Online aanbod

Van een afstandje samen stil staan bij hoe het met jou gaat. Je kan een afstandsbehandeling of een telefonisch consult inplannen. Ook geef ik diverse groepssessies via Zoom. 

Hoe kun je me bereiken voor een persoonlijke sessie?

Je kunt me bellen op 06-24609719 of mailen via info@zensaties.nl voor een online afspraak of een telefonisch consult. Dan plannen we samen een persoonlijk sessie in volgens jouw wens. Dit kan via Facetime, Messenger, What’s App of Zoom.

Image
Online Vrouwencirkel

De nieuwe maan is de ideale tijd om naar binnen te keren en je op te laden, nieuwe inzichten te krijgen en zaadjes te planten voor de komende periode. We maken via Zoom een online Vrouwencirkel om de heling te bevorderen.

Lees meer...
Telefonisch consult

Een telefonisch consult kan fijn zijn als deze roerige tijden zorgen voor vragen, onrust of loskomen van emoties. Ook is dit een periode waarin veel mensen juist de kans grijpen om even stil te staan en naar binnen te keren.

Lees meer...
Online Reiki bijeenkomsten via zoom

Elke week op zondag of maandag van 19.30-21.00: een gezamenlijke meditatie voor meer (Reiki) energie en een sterk immuunsysteem.
De meditatie wordt opgenomen en krijg je na afloop als mp3.

Lees meer...
Reiki op afstand

Van een afstand een Reiki behandeling krijgen is erg fijn. Gewoon in je eigen omgeving een comfortabel plekje creëren en de energie ontvangen. Geschikt bij ziekte, pijn of als je wat energie of ontspanning kunt gebruiken.

Lees meer...
Reiki op afstand
+ Telefonisch consult

Een fijne Reiki behandeling op afstand is ook goed te combineren met een telefonisch consult. Voor en na de sessie, spreken we elkaar even persoonlijk en besteden we extra aandacht aan je vraag, thema of probleem.

Lees meer...
Reiki op Afstand
+ Telefonisch + mp3

De Reiki-behandeling op afstand kun je nóg persoonlijker maken met een speciaal voor jou ingesproken persoonlijke meditatie. Deze meditatie in mp3 krijg je na afloop toegestuurd.

Lees meer...
Image

In deze Corona-tijd is liefde en Reiki zeker wenselijk. De behandelingen kun je voor jezelf boeken of voor een ander. Er mogen meerdere mensen gebruikmaken van een strippenkaart.

Bel me op 06-24609719 of mail via info@zensaties.nl om een afspraak te maken en je wens te bespreken. Mocht het financieel niet haalbaar zijn voor jou, laat het mij dan weten. Ik houd graag rekening met de kleine beurs.

Ik zie je graag snel online! Liefs, Kyra