Duo behandeling

Bij een duo behandeling combineer ik twee aparte behandelingen. Of het nu gaat om het gelijktijdig behandelen van mensen, of de combinatie van verschillende disciplines binnen een behandeling. Lees hieronder meer over duo behandelingen. Staat jouw gewenste combinatie er niet tussen? Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden.

Gelijktijdige behandeling

Samen met een vriend of je partner tegelijk behandeld worden? Dat kan in dezelfde ruimte of ieder in een eigen behandelkamer. Handig, want zo hoef je niet op elkaar te wachten.

Vier handen

Wil je jezelf dubbel verwennen? Kan je wel een ‘super-shot’ gebruiken? Boek dan twee behandelaars. Zo kan jij genieten van vier handen met alle focus op jouw welzijn. Massage en Reiki kan op deze manier heel makkelijk gecombineerd worden.

Voetreflex & Reiki

In je voeten bevinden zich verschillende ‘reflexzones’. Deze corresponderen met je organen, spieren, botten en weefsels. Wanneer er impulsen worden gegeven op die zones, vindt er een stimulerende werking plaats. Dit zorgt ervoor dat het natuurlijke evenwicht van het lichaam weer hersteld. Voetreflexmassage is goed te combineren met Reiki. Kom in een andere wereld en ervaar hoe lekker het voelt als jouw batterij door deze twee technieken weer oplaadt.