Massage

Massage heeft invloed op je bloedsomloop, je lymfestroom en je energiestroom. Het zorgt voor een betere circulatie en stimuleert het zelf-helend vermogen van je lichaam. Daarnaast maakt een massage je meer bewust van jezelf en van de dingen die je bezig houden.

Spieren hebben rust, warmte, souplesse, en een goede doorbloeding nodig voor herstel. Door massage maak je bovendien oxytocine aan, een hormoon dat belangrijke lichaamsfuncties beïnvloedt. Het maakt je opener, vriendelijker en socialer. Dit hebben we nodig om ziektes te voorkomen en om te kunnen genieten van het leven.

Intake

Tijdens een eerste behandeling bespreek ik wat je wensen en aandachtspunten zijn. Afhankelijk van je persoonlijke constitutie en wat je nodig hebt, werk ik rustig en subtiel of juist krachtig en dynamisch. Zo kunnen we een behandelplan maken en contra-indicaties uitsluiten. Wil je eenmalig gemasseerd worden, dan stel ik alleen een paar medische vragen en zal de intake korter zijn.

Doel en stijl van de massage

Het doel van de massage bepaalt de stijl, daarom is het belangrijk dat we van te voren helder krijgen wat je doel is. Het effect van een behandeling merk je vaak al na de eerste sessie. Als de spanning of klacht zich dieper in het lichaam heeft vastgezet, kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.

Image
Kennismakings­behandeling

Is dit jouw eerste behandeling bij Zensaties? Dan krijg je eenmalig 5% korting op een intake en een behandeling van 90 min. naar keuze.

Lees meer...
Bewustwordingsmasage

De bewustwordingsmassage kenmerkt zich door lange strijkingen en diepe knedingen, afgewisseld met subtiele aanrakingen , die je lichaam ontspannen en het proces van bewustwording helpen.

Lees meer...
Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage geeft ruimte aan het lichaam om los te laten en vastgezette energie weer vrij te laten stromen, gericht op diepe ontspanning en balans van lichaam en geest.

Lees meer...
Sportmassage

Sportmassage is geschikt voor iedereen die zijn spieren gebruikt of regelmatig sport. Met advies en oefeningen om je sportprestaties te verbeteren.

Lees meer...
Zensaties op locatie

Zin in een fijne Reiki behandeling of een ontspannende massage, maar geen tijd om naar de salon te gaan? Alle behandelingen van Zensaties zijn ook op locatie mogelijk.

Lees meer...
Zensaties-behandeling

De Zensaties-behandeling betekent meer tijd voor bewustwording,  algehele ontspanning en heling op een dieper niveau.

Lees meer...