Cursussen

Jezelf ondersteunen op jouw weg naar geluk

Wil jij jezelf en anderen kunnen helpen ontspannen? Het landschap van je binnenwereld ontdekken en je lichaam als kompas gebruiken?  Zensaties geeft verschillende Reiki cursussen en retraites waarin je leert jezelf te ondersteunen op jouw weg naar geluk met behulp van oefensessies, behandelingen en huiswerk.

Image
Reiki Cursus I

In de Reiki cursus I leer je om jezelf af te stemmen op Reiki. Je leert de energie te herkennen en te gebruiken. Na afloop ben je in staat om jezelf en anderen een Reiki behandeling te geven.

Lees meer...
Reiki Cursus II

Reiki II is een waardevolle verdieping op de Reiki I cursus. Deze cursus maakt je afstemming met Reiki sterker en geeft meer zicht op jouw eigen patronen.

Lees meer...
Reiki verdiepingssessie

In deze cursus wordt je bewuster van de manier waarop je in het leven staat en leer je hoe je met Reiki jezelf kan ondersteunen en helen op jouw weg naar geluk.

Lees meer...
Reiki 3 Cursus

De Reiki 3 cursus bestaat uit Reiki 3A & 3B, deze vormen het laatste deel van de Reiki-opleiding. In Reiki 3A krijg je één inwijding en leer je werken met het vierde en laatste symbool van de Usui traditie.

Lees meer...
Reiki 3B Cursus

De Reiki cursus 3B is een persoonlijk ontwikkelingstraject dat ongeveer een half jaar tot een jaar duurt. Je leert o.a. inwijdingen te geven en bepaalde processen van heling te begeleiden.

Lees meer...
Reiki introductie Workshop

Is een hele cursus een te grote stap? Dan is deze introductie workshop echt iets voor jou! Leer in 3 uur de basis van Reiki, kom meer in verbinding met jezelf, en leer jezelf en anderen behandelen.

Lees meer...

NB Heb je een eigen praktijk voor Reiki, of wil je een eigen praktijk gaan starten?
Dan zijn de Reiki cursussen en opleiding mogelijk aftrekbaar van de Belasting.
>> Lees meer over Reiki opleiding aftrekbaar

Agenda

Op zoek naar een Reiki cursus of Retraite? Kijk hieronder in de agenda wanneer de volgende data zijn of download de agenda (PDF).

liefs, Kyra